Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ακύρωση λόγω εχθροπραξιών

Published

on

Την ακύρωση του κυπέλλου «Στέλα Ζαχάροβα», που θα φιλοξενούσε το Κίεβο αποφάσισε η παγκόσμια ομοσπονδία γυμναστικής. Αιτία είναι φυσικά η έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα από τις 10 ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία από τα σπουδαιότερα ραντεβού της ενόργανης, στο οποίο θα συμμετείχαν κορυφαία ονόματα από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Ιαπωνία και την Κίνα.
Το κύπελλο «Στέλα Ζαχάροβα» αναβλήθηκε άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 29 και 30 Μαρτίου, μετατέθηκε στις 26 και 27 Απριλίου, λόγω των γεγονότων στην Κριμέα, δόθηκε νέα ημερομηνία στις 10 Σεπτεμβρίου και τελικά η FIG οδηγήθηκε στην απόφαση για οριστική ματαίωση. «Η παγκόσμια κοινότητα της γυμναστικής συμπαρίσταται στην οικογένεια της ουκρανικής γυμναστικής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ελπίζει η κατάσταση στη χώρα να σταθεροποιηθεί το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η ανακοίνωση της FIG.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/