Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Αναβολή λόγω αέρα

Published

on

Καμία ιστιοδρομία δεν πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα του test event ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Ρίο, λόγω άπνοιας. Κανένας από τους 324 αθλητές που συμμετέχουν, δε σήκωσε πανιά, μεταξύ αυτών και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η ημέρα ξεκίνησε ιδανικά για τους τουρίστες, με τον έντονο βραζιλιάνικο ήλιο και τον καθαρό ουρανό να τους οδηγεί στην παραλία Κόπακαμπανα. Για τους ιστιοπλόους όμως που ήθελαν τους αέρηδες, η μέρα ήταν κακή καθώς από το πρωί επικρατούσε άπνοια. Αυτό ανάγκασε την οργανωτική επιτροπή, περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα Ρίο) να ανακοινώσει την ακύρωση όλων των ιστιοδρομιών της ημέρας.
Για την τρίτη μέρα, η πρόβλεψη του καιρού είναι διαφορετική με τους ανέμους να γίνονται δυνατοί και τα πληρώματα να είναι έτοιμα να αγωνιστούν. Θυμίζουμε ότι ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ο οποίος συμμετέχει στην κατηγορία RX:S βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά τις δύο ιστιοδρομίες της πρώτης μέρας, πίσω από τον Ολλανδό χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδινού το 2012, Ντόριαν φαν Ρίσελμπεργκε.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/