Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε με Ολυμπιακό για την επόμενη διετία ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς

Published

on

Ο Σέρβος τεχνικός θα παραμείνει στον ερυθρόλευκο πάγκο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία, αφού ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτά που ζει στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του, κι απλά σήμερα ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας», αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει:
«Ήταν μια μεγάλη… ευχαρίστηση η ανανέωση της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές. Όπως την πρώτη φορά έτσι και τη δεύτερη, η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα. Το ήθελα πολύ και εγώ και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό και θα μείνω για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/