Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ανοίγουν πυρ στην Κρήτη

Published

on

Με τη συμμετοχή Ελλήνων διεθνών αλλά και ξένων σκοπευτών ξεκινά αύριο στο Ρέθυμνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής (27-28.09), που διεξάγεται υπό την αιγίδα της σκοπευτικής ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ).

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Το πανελλήνιο πρωτάθλήμα θα λάβει χώρα υπό το βλέμμα του τεχνικού συμβούλου της ΣΚΟΕ, Νίκου Καβουκλή, με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων διεθνών που θα ταξιδέψουν στις αρχές Οκτωβρίου στο Μαϊάμι, προκειμένου να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής (IPSC) της αμερικανικής πόλης. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Open, Standard, Classic, Production και Revolver, ενώ στις επιμέρους υποκατηγορίες θα έχουμε τη συμμετοχή σκοπευτών Juniors (μέχρι 21 ετών), Ladies (γυναικών), Seniors (άνω των 50 ετών) και Super Seniors (άνω των 60 ετών).

Λίστα Σκοπευτών_Crete_Through_The_Ages_-_Nationals_Handgun_2014 (1)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/