Connect with us

TOP

Αντεπίθεση Φρουμ και… αντοχή Κιντάνα

Published

on

Μετά από διάλειμμα μιας ημέρας, αφού την Τρίτη είχαν ρεπό, οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην φετινή Βουέλτα επέστρεψαν στην δράση με το 11ο ετάπ όπου είχαμε την μεγάλη επιστροφή του Κρις Φρουμ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Βρετανός νικητής του φετινού Γύρου της Γαλλίας ήταν αυτός που κέρδισε το σκέλος της Τετάρτης, μήκους 168.6 χιλιομέτρων, καθώς τερμάτισε σε 3 ώρες, 44 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα. Ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει ιδιαίτερα την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Νάιρο Κιντάνα.
Ο Κολομβιανός έπεσε μαζί με τον Φρουμ στον τερματισμό και έτσι το μόνο κέρδος του ήταν το μπόνους της νίκης, καθώς η διαφορά μεταξύ τους παραμένει στα 54 δευτερόλεπτα. Ωστόσο ο Φρουμ βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον Κιντάνα που διατηρεί την κόκκινη φανέλα του πρωτοπόρου.
Στην τρίτη θέση υποχώρησε ο Αλεχάντρο Βαλβέρδε, που τερμάτισε τρίτος στο 11ο ετάπ, έξι δευτερόλεπτα πίσω από τους άλλους δύο, με αποτέλεσμα να ανέβει στο ένα λεπτό και 5 δευτερόλεπτα η απόστασή του από τον πρωτοπόρο του αγώνα.
Τέταρτος στην γενική κατάταξη είναι ο Τσάβες, πάνω από δυόμισι λεπτά πίσω από τον Κιντάνα, ενώ Κονταδόρ και Κόνιγκ ακολουθούν στην πέμπτη και έκτη θέση, με πλέον των τριών λεπτών διαφορά από την κορυφή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/