Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Αξέχαστη εμπειρία για τον ΠΑΟΚ

Published

on

Στο Μπαρ έμελλε να γνωρίσει προ τριετίας την πρώτη του επιτυχία ως μέλος του προπονητικού τιμ των Εθνικών ομάδων γυναικών (5η θέση στο ευρωπαϊκό με την Εθνική νεανίδων), στο Μπαρ έμελλε να έχει το πρώτο του επεισόδιο γενικά ως προπονητής.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο βαλκανικό κύπελλο κατακτώντας την 3η θέση μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Μπούντουτσνοστ, ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο μισό του τρίτου σετ και το φινάλε του αγώνα.
Ξεκινώντας από το φινάλε, ο Γιάννης Καλμαζίδης όταν πήγε να χαιρετίσει τον προπονητή των Μαυροβούνιων Ζόραν Βούκσεβιτς ο τελευταίος του επιτέθηκε γιατί θεώρησε προσβλητικό το ότι επέλεξε να χαιρετίσει πρώτα παίκτες και διαιτητές και μετά αυτόν! Ο Βούκσεβιτς ξεπέρασε τα όρια όταν έβρισε τον Έλληνα προπονητή και ο «Κάλμα» απάντησε στο ίδιο ύφος, χωρίς να υπάρχει συνέχεια…

Το συγκεκριμένο σκηνικό πάντως ήταν το κερασάκι στην τούρτα καθώς γενικά στον ΠΑΟΚ είχαν πολλά παράπονα από την φιλοξενία. Η παράλογη απαίτηση των Μαυροβούνιων διοργανωτών να πληρώσουν οι ασπρόμαυροι το ξενοδοχείο και για την Κυριακή παρόλο που είχαν ενημερώσει εδώ και δέκα ημέρες ότι δεν θα μείνουν το βράδυ, έφερε πολλές εντάσεις με τον Σκοπιανό supervisor αντί να δίνει τη λύση να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο μπλέξιμο.

Γενικά αυτό το τουρνουά ήταν μια μεγάλη… εμπειρία για τον ΠΑΟΚ, αφού και αγωνιστικά προέκυψαν ειδήσεις ακόμη κι από το σημερινό ματς κόντρα στην Μπούντουτσνοστ.
Χωρίς Λόσον, Κουρνέτα, Μουρ και με τον Γκόμεζ να παίζει ως διαγώνιος στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα, αλλά ο Καλμαζίδης στο τρίτο σετ επανέφερε τον Βενεζουελανό χρησιμοποιώντας τον ως ακραίο… Μια κίνηση που ίσως δείχνει ότι στη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Τα σετ 25-19, 25-23, 25-15
ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης) Εφραιμίδης 9 (6/9 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 62% υπ. – 38% άριστες), Σαφράνοβιτς 14 (14/23 επ., 50% υπ. – 50% άριστες), Γκόμεζ 10 (10/13 επ.), Παντακίδης 3 (2/8 επ., 1 μπλοκ), Ντίνας 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Αναστασιάδης, Καρασσαβίδης –λ (63% υπ. – 50% άριστες) / Γκαράς –λ, Σαμπάνης 8 (8/16 επ.)
Μπούντουτσνοστ Τάταρ, Μπάμπιτς 7 (6/9 επ., 1 άσο), Μεντένιτσα 8 (7/14 επ., 1 άσο, 52% υπ. – 33% άριστες), Μπόγιτς 11 (11/23 επ., 67% υπ. – 50% άριστες), Ράντοβιτς 1, Στρούγκαρ 6 (4/20 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Πάποβιτς –λ (73% υπ. – 64% άριστες), Ζβίτσερ 1, Βίντιτς, Μίλιτς 6 (2/4 επ., 4 μπλοκ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/