Connect with us

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Αποφάσεις για το κανόε-καγιάκ

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (05.10) η γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2015, αλλά και οι τροποποιήσεις του καταστατικού της ομοσπονδίας.

Στη γενική συνέλευση έδωσε το παρών το προεδρείο της ομοσπονδίας, αλλά και εκπρόσωποι των σωματείων-μελών της από όλη τη χώρα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αντώνης Νικολόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η συμβολή των σωματείων, αθλητών και γονέων υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος για να προσπεραστούν τα εμπόδια και να μπορέσει το άθλημα να δείξει τη δυναμική του. Με τη συμβολή όλων, θα συνεχίσουμε σαν συμβούλιο τις προσπάθειες, ώστε το άθλημα να διευρύνει τους ορίζοντές του αλλά και να καταφέρει υψηλότερες διακρίσεις».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με τους επικεφαλής της ομοσπονδίας, όσο και μεταξύ τους, και μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο να δηλώσουν τη στήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Υπόσχεση όλων ήταν η συνοχή, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η συνεργασία, να αποτελέσουν κοινή στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Σήμερα, η ελληνική ομοσπονδία κανόε-καγιάκ αριθμεί στο ενεργητικό της 42 σωματεία από όλη την Ελλάδα, που διαθέτουν στο δυναμικό τους 1932 ενεργούς αθλητές.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/