Connect with us

STORY

Αποχαιρέτησε με ήττα

Published

on

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης , καθώς έχασε από την Κροατία με 11-7 και έμεινε στην έκτη θέση, αυτήν που είχε κατακτήσει και πριν από δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό του Αϊνχτόφεν.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Ένα «νεκρό» διάστημα περίπου 16 λεπτών, από το 2.45 της πρώτης περιόδου μέχρι το 3.18 του τρίτου οκταλέπτου ήταν σίγουρα καταδικαστικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προηγήθηκε με 1-3 αλλά βρέθηκε στην τρίτη περίοδο να κυνηγάει το 7-3. Αν σε αυτό το «μπλακ άουτ» προσθέσουμε και το τραγικό 2/11 στον παίκτη παραπάνω, τότε εύκολα μπορεί να προκύψουν τα συμπεράσματα της ήττας.
Από το 7-3 και μετά η Ελλάδα το καλύτερο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στα δυο γκολ (7-5, 8-6 και 9-7) αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο τους Κροάτες.
Τα οκτάλεπτα 2-3, 3-0, 3-2, 3-2
Κροατία (Ίβιτσα Τούτσακ) Πάβιτς, Μπούκιτς 1, Μιλάκοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς, Μουσλίμ 2, Μπούσλιε, Σούκνο 3, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ζίβκοβιτς, Μπίγιατς
Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς) Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης Ι. 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, η Ισπανία νίκησε 8-7 τη Ρουμανία και κατετάγη έβδομη και η Γερμανία κέρδισε 14-13 τη Γαλλία και κατέλαβε την 11η θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/