Connect with us

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Από τα ριγκ στο μπάσκετ

Published

on

Βαρέθηκε να περιμένει με τον Μέιγουεδερ να του απαντήσει στις προκλήσεις για έναν αγώνα στο ριγκ και αποφάσισε να το γυρίσει στο μπάσκετ. Ο Μάνι Πακιάο έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Περίπου έναν μήνα πριν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέχει στην κατηγορία των μεσαίων βαρών και μπροστά σε 52.612 φιλάθλους που κατέκλησαν την Φίλιπινς Αρένα, ο σταρ της παγκόσμιας πυγμαχίας αγωνίστηκε επτά λεπτά στη νίκη της Κία Σορέντο επί της Μπλάκγουοτερ Ελίτ με 80-66. Με ύψος μόλις 1.70, ο 35χρονος Πακιάο, επιλέχθηκε στο Νο11 του ντραφτ των ομάδων των Φιλιππίνων και φυσικά δικαίωσε την επιλογή του μόνο όσον αφορά τον τομέα του μάρκετινγκ.

Στα 11 σουτ που επιχείρησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, κανένα δεν κατέληξε στο καλάθι και φυσικά κανένας από τους παίκτες που τον μάρκαραν δεν του έκαναν την παραμικρή χάρη. Ο Πακιάο τελείωσε το παιχνίδι άποντος όμως το χάρηκε με την ψυχή του. «Είπα στους συμπαίκτες μου να αποβάλουν το άγχος. Παιξαμε καλή άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό κερδίσαμε» δήλωσε ο Φιλιππινέζος πυγμάχος, ο οποίος έδειχνε παντελώς άσχετος εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/