Connect with us

STORY

Αυλαία για δύο στο Βαρέζε

Published

on

Με τη συμμετοχή των Σπύρου Γιάνναρου και Διονύση Αγγελόπουλου στις πρώτες προκριματικές κούρσες ανοίγει σε λίγο το 10ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Νέων που διεξάγεται στο Βαρέζε της βόρειας Ιταλίας (23-27/07), με τη συμμετοχή 800 αθλητών από 51 χώρες.

του Νίκου Κούδα [email protected] follow me @nkoudas

Η χώρα μας συμμετέχει στη διοργάνωση με 10 αθλητές και αθλήτριες που απαρτίζουν συνολικά επτά πληρώματα, με τους δύο πρώτους κωπηλάτες της Εθνικής μας να αγωνίζονται στους προκριματικούς του σκιφ ελαφρών βαρών και του σκιφ αντίστοιχα. Την αρχή θα κάνει στις 18:13 ώρα Ελλάδας ο 22χρονος Γιάνναρος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, αγωνιζόμενος στην 4η προκριματική σειρά του σκιφ ελαφρών βαρών, με τους τέσσερις πρώτους αθλητές να προκρίνονται απευθείας στον προημιτελικό, και τον πέμπτο να έχει μία ακόμη ευκαιρία πρόκρισης μέσω των ρεπεσάζ.

Τη σκυτάλη θα πάρει εν συνεχεία ο 21χρονος Αγγελόπουλος του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου, ο οποίος στις 18:55 θα συμμετάσχει στην 5η προκριματική σειρά του σκιφ. Όπως και στην πρώτη περίπτωση, το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά του αγωνίσματος θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι της κούρσας.

Οι σειρές των δύο Ελλήνων αθλητών

Σκιφ ελαφρών βαρών
01. Λούκα Ράντονιτς (Κροατία)
02. Σπύρος Γιάνναρος (Ελλάδα)
03. Φραντσέσκο Πεγκοράρο (Ιταλία)
04. Πέτερ Ζέλινκα (Σλοβακία)
05. Τζέιμς Μπρίτεν (Νότια Αφρική)

Σκιφ
01. Διονύσης Αγγελόπουλος (Ελλάδα)
02. Αντρέ Ρεντρ (Σλοβακία)
03. Γιαν Χέλβιγκ (Νορβηγία)
04. Φεντερίκο Γκαριμπάλντι (Ιταλία)
05. Μάρκους Κέσλερ (Ελβετία)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/