Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Βούλιαξε» ο Φελπς

Published

on

Στον τελικό των 100μ. ύπτιο του πρωταθλήματος κολύμβησης των ΗΠΑ, μπήκε με τον 4ο καλύτερο χρόνο και τελικά τερμάτισε έκτος. Ο Μάικλ Φελπς δεν κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το πρώτο του χρυσό, αλλά δεν ανέβηκε καν στο βάθρο των νικητών.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Σε ένα αγώνισμα που δεν κολυμπούσε συχνά ούτε στην περίοδο της παντοκρατορίας του, ο Φελπς δοκίμασε τις δυνάμεις του και τελικά με χρόνο 53.95 έμεινε μακριά από το βάθρο. Νικητής αναδείχθηκε ο Ματ Κράβενς με 52.75, δεύτερος ο Ράιαν Μέρφι με 53.21 και τρίτος ο Νικ Θόμαν με 53.46.
Αυτή ήταν η τρίτη κούρσα στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για τον Φελπς που ακόμα δεν έχει κερδίσει. Ήταν έβδομος στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, δεύτερος για 0,1 δευτερόλεπτο στα 100μ. πεταλούδα και σήμερα έκτος στα 100μ. ύπτιο. Στην «τορπίλη της Βαλτιμόρης» έχει απομείνει μόνο το αγώνισμα των 200μ. μικτής ατομικής για να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ από το 2012 όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/