Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Βραβείο στο Τόκιο

Published

on

Το Τόκιο κέρδισε το «κοινωνικό βραβείο» που έχει καθιερώσει η διεθνής ομοσπονδία μαραθωνίων και αποστάσεων , χάρη στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2011 και γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του μαραθωνίου της ιαπωνικής πρωτεύουσας θα βρίσκονται τον επόμενο μήνα στην Αθήνα για να παραλάβουν το έπαθλο. Το βραβείο θα δοθεί στο περιθώριο του μαραθωνίου της Αθήνας και συγκεκριμένα στο «γκαλά» στις 7 Νοεμβρίου.
Το Τόκιο έχει καταφέρει μέσα από τις δράσεις του να αναπτύξει κοινωνικό έργο, το οποίο κινείται προς την κατεύθυνσης των οχτώ αναπτυξιακών στόχων του ΟΗΕ για τη χιλιετία.
Από το 2011 οι Ιάπωνες με το σύνθημα «Η μέρα που μας ενώνει», κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κίνημα υπέρ της φιλανθρωπίας, το οποίο ωθεί ανθρώπους να συμμετέχουν στον αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουν φιλανθρωπικές δραστηριότητες και το οποίο γιγαντώνεται εντυπωσιακά κάθε χρόνο.
Το βράδυ της 7η Νοεβρίου, με αφορμή το «γκαλά της ΑIMS, θα βρίσκονται στην Ελλάδα σπουδαία ονόματα του μαραθωνίου, όπως ο νέος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα Ντένις Κιμέτο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/