Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για όλα φταίει ο Χατζηνικολάου

Published

on

Ούτε σήμερα κατάφερε να κερδίσει ο Άρης παρά την αλλαγή προπονητή και παρά την επιστροφή στην επίθεση του Αγκάνθο. Ότι οι κίτρινοι έχουν αγωνιστικά προβλήματα είναι προφανές. Ότι δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα με την παρούσα κατάσταση είναι κάτι που πολλοί το φοβούνται.
Σήμερα, ο φταίχτης ήταν και πάλι ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου καθώς δεν έκανε καλή προετοιμασία και βγήκαν πολλοί τραυματισμοί.
Η αλήθεια είναι πως ο πρώην προπονητής των κιτρίνων έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Το μεγαλύτερο όμως ανήκει στη διοίκηση που είναι υπόλογη για τις επιλογές της. Κυρίως στο θέμα του προπονητή, του πρώην και του νυν. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ο Μιλίνκοβιτς φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος που θα χαιρετήσει τον Άρη, ως υπεύθυνος και αυτός για την άσχημη εικόνα της ομάδας. Όχι η διοίκηση. Άλλωστε ο Ηλιάδης έκανε λόγο για επενδυτολογία που κάνει κακό στην ομάδα, ξεχνώντας πως ήταν ο ίδιος που την ξεκίνησε. Αυτή τη στιγμή, ο Άρης χρειάζεται ένα σοκ για να συνέλθει πριν να είναι αργά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/