Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Γιορτή με μετάλλιο

Published

on

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Αγίας Αικατερίνης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου τιμήθηκε από την ιερά μητρόπολη της ιδιαίτερης πατρίδας της, μαζι με άλλους συναθλητές της από τον ΝΟ Κατερίνης.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η πρωταθλήτριά μας βραβεύθηκε στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως με το μετάλλιο της Αγίας Αικατερίνης (πολιούχου της πόλης της Κατερίνης) από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα Γεώργιο (κατά κόσμον Γεώργιο Χρυσοστόμου), για τις εξέχουσες υπηρεσίες της στον αθλητισμό της Πιερίας. Μαζί της βραβεύθηκαν ακόμη οι νεαροί κωπηλάτες Θωμάς Καραμήτρος και Νίκος Κακούρης, καθώς και ο σπουδαίος προπονητής τους στον ΝΟ Κατερίνης, Γιώργος Μπικογιάννης. Μετά τη βράβευση, ακολούθησε η περιφορά της εικόνας της Αγίας, με τη συνοδεία της ομάδας των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου, της διοίκησης, των μελών και των γονέων.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στη σημερινή εκδήλωση διακρίνονται από αριστερά οι Θωμάς Καραμήτρος, Νίκος Κακούρης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Γιώργος Μπικογιάννης και Αναστασία Τουλιοπούλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/