Connect with us

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2014

Γκρέμισε το είδωλό του

Published

on

Ο Ανταμ Πίτι ήταν το πρόσωπο της σημερινής ημέρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βερολίνου , καθώς με μία εκπληκτική επίδοση στον ημιτελικό των 50 μ. πρόσθιο σημείωσε νέο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Πριν ακόμα κλείσει τα 20 του χρόνια, καθώς είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1994, ο Άγγλος κολυμβητής χρίζεται παγκόσμιος ρέκορντμαν με το 26.62, καταρρίπτοντας το 26.67 του Κάμερον Φαν ντερ Μπεργκ από το 2009. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Κάμερον ήταν το είδωλό μου και τώρα είναι αντίπαλός μου», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Πίτι, όταν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Νοτιοαφρικανό. Πού να φανταζόταν ότι θα ερχόταν η μέρα που θα καταρρίψει και το ρεκόρ του.
Ο νεαρός Άγγλος σημείωσε και νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ, καθώς κατέρριψε το 26.78, που είχε σημειώσει ο ίδιος στις 28 Ιουλίου στη Γλασκόβη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/