Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δίνονται οι υποτροφίες

Published

on

Την Τρίτη (21.10) θα δοθούν οι υποτροφίες από τα ΙΕΚ Ακμή στους αθλητές του στίβου. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του εκπαιδευτικού ομίλου και θα δοθούν 15 υποτροφίες προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Ο πρόεδρος του ομίλου, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλο και τα παιδιά, που εξασφάλισαν τις υποτροφίες και από την τρέχουσα σεζόν θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στέρεες βάσεις στο επαγγελματικό τους μέλλον.
Η συνεργασία της ομοσπονδίας με τα ΙΕΚ Ακμή θα κυμανθεί σε τρεις άξονες. Ο πρώτος άξονας αφορά στις 15 υποτροφίες πλήρους φοίτησης στους αθλητές που στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες στίβου της χώρας μας. Οι υποτροφίες αφορούν τις σπουδές σε ειδικότητες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
Σε δεύτερο επίπεδο, ο εκπαιδευτικός ομιλος Ακμή παρέχει την στήριξη στα 12.000 μέλη που ανήκουν στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ (αθλητές, προπονητές, κριτές, εθελοντές καθώς και οι οικογένειες τους) να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους, μέσα από τις ειδικότητες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικές προνομιακές τιμές (έκπτωση 2.000 ευρώ).
Τέλος, ο ΣΕΓΑΣ και τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα προχωρήσουν σε εκπαιδευτικές δράσεις για την σεζόν 2014-2015 με κοινούς άξονες, την επιμόρφωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, γονέων, αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα , παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα συνδυάσει για πρώτη φορά τις αξίες της εκπαίδευσης και του αθλητισμού προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/