Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: «Δεν φοβάμαι τίποτα με την Σπυριδούλα»

Published

on

Ο αυριανός τελικός του άλματος εις τριπλούν νεανίδων έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού η Σπυριδούλα Καρύδη θα αγωνιστεί για να ανέβει στο βάθρο των νικητών και έχοντας δώσει τα καλύτερα δείγματα, δύσκολα θα χάσει το μετάλλιο.

Μπόρας Πηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Στον αυριανό τελικό του τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη θα κληθεί να αποδώσει στο μέγιστο των ικανοτήτων της αφού ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και η ίδια κοιτάζει να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της, Παύλος Σκορδίλης, βρίσκεται εδώ μαζί της για να την στηρίξει και να της δώσει την απαραίτητη ώθηση και συμβουλή την κατάλληλη στιγμή ώστε να υπερβεί τον εαυτό της. Η Κερκυραία άλτρια έχει δείξει πως μπορεί να κάνει μεγάλα άλματα και το επόμενο που θα περιμέναμε από αυτή θα ήταν να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ της Βούλας Παπαχρήστου που είναι στα 13.86μ. και δεδομένης της εξέλιξης της Καρύδη μάλλον αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Ο προπονητής της μας είπε δύο λόγια για την κατάσταση της αθλήτριάς του και για το τι βλέπει για τον τελικό: «Την κρατάω τόσο καιρό για να βγάλει την επίδοση εδώ, γι’ αυτό για παράδειγμα δεν κάναμε πολλά άλματα στους προηγούμενους αγώνες. Είναι πολύ καλά και έτοιμη να βγάλει κάτι πολύ καλό. Αν μπει μέσα και κάνει το πρώτο άλμα έγκυρο, να ξεκινήσει καλά και να πάρει μια καλή γραμμή εξ’ αρχής δεν φοβάμαι τίποτα. Έχει ανταγωνισμό σίγουρα όμως αν μπει σωστά δεν φοβόμαστε τίποτα, πραγματικά. Στον προκριματικό δεν το πιστεύαμε αυτό που έγινε. Ποιος το κάνει αυτό; Δύο άκυρα άλματα και σκασμένη από το άγχος και μπαίνει στο τρίτο άλμα πολύ συγκρατημένη και φτάνει 1εκ. μακριά από το ατομικό της ρεκόρ, ήταν απίστευτο. Μίλησα με τον Πομάσκι και μου είπε το ίδιο, ήταν εξαιρετικό αυτό που έκανε το διαχειρίστηκε πολύ καλά».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/