Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δύο ελληνικοί τελικοί

Published

on

Με έξι ελληνικές συμμετοχές θα συνεχιστεί η τέταρτη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Ζυρίχη. Οι δύο από αυτές (Παπαμιχαήλ και Τσάκωνας) είναι σε τελικό.

Στις 10:10 το πρωί, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα συμμετάσχει (αυτή τη φορά με τη δική του θέληση) στα 50χλμ. βάδην διεκδικώντας μία θέση στην πρώτη δωδεκάδα του αγωνίσματος.

Στις 11:10 η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θα συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ του προκριματικού της δισκοβολίας. Το όριο πρόκρισης είναι στα 57.50μ. και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει καλύτερη φετινή επίδοση 57.20μ. Αν ρίξει βολή κοντά στο ρεκόρ της τότε ελπίζει σε πρόκριση.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει ο προκριματικός στο άλμα εις μήκος των ανδρών. Στο πρώτο γκρουπ συμμετέχουν οι Νίκος Ξενικάκης και ο Γιώργος Τσάκωνας. Το όριο πρόκρισης είναι στα 8.00μ. με τον Ξενικάκη να έχει φέτος 7.99μ. και τον Τσάκωνα 7.82μ. Στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ, συμμετέχει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος με 8.25μ. φέτος αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο.

Στις 22:49, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα εκκινήσει στον τελικό των 200μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξαναβάζει τη χώρα μας σε τελικό 200μ. ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 12 χρόνια. Ο Τσάκωνας διεκδικεί θέση στην εξάδα και ίσως πάει και ψηλότερα…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/