Connect with us

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 2014

Πάλεψε το δίδυμο

Published

on

Με ψυχωμένη εμφάνιση που δεν συνοδεύτηκε όμως από πρόκριση ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά κουπιά η 4η μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Άμστερνταμ, με τη μοναδική μας παρουσία, αυτή στον προημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των Νίκου Αφεντούλη και Παναγιώτη Μαγδανή, να αρκείται στους μικρούς ημιτελικούς της κατηγορίας.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Οι Έλληνες κωπηλάτες τερμάτισαν τελικώς 5οι, δηλαδή εκτός της προνομιούχου τριάδας που πρόσφερε την πρόκριση για τα ημιτελικά, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Οι πρωταθλητές μας μπήκαν άσχημα στην κούρσα, βρισκόμενοι στην 5η και προτελευταία θέση, έχοντας πέρασμα 1:39.28 στα πρώτα 500μ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, καθώς η ελληνική βάρκα πέρασε τα 1.000μ. και πάλι στην 5η θέση, με χρόνο 3:17.83. Στο πέρασμα των 1.500μ. οι αθλητές μας παρέμειναν προτελευταίοι, καθώς σημείωσαν επίδοση 4:57.77, για να τερματίσουν τελικά στην 5η θέση με 6:44.03. Η πρόκριση κατέληξε στα πληρώματα από την Ελβετία (Σίμον Σουέρτς-Μάριο Γκιρ), την Αυστρία (Πάουλ και Μπέρνχαρντ Σίμπερ) και τη Βρετανία (Γουίλιαμ Φλέτσερ-Τζέιμι Κέρκγουντ). Τέταρτοι ήταν οι Νεοζηλανδοί Άνταμ Λινγκ-Άλιστερ Μποντ και οι έκτοι οι Ρώσοι Βασίλι Στάσκοφ-Γιούρι Στσελόκοφ, που ακολούθησαν την Εθνική μας στους μικρούς ημιτελικούς.

Οι δύο σειρές των μικρών ημιτελικών είναι προγραμματισμένες για αύριο (28/8), μεταξύ 11:12 και 11:19 ώρα Ελλάδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/