Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύσπεπτο το 1-4

Published

on

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου χθες στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παρί, όμως η καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου δεν άρεσε καθόλου στον Μαρινάκη. Όσο και αν ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια της, το τελικό 1-4 ήταν δύσπεπτο.

Ακόμα πιο δύσπεπτη ήταν η μεταμόρφωση της ομάδας από ημίχρονο σε ημίχρονο. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν τελειώνει στο 45′ και είναι τραγικό για μία ομάδα να δέχεται τρία γκολ από κόρνερ.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πολύ εγωιστής για να δεχθεί πωσ το ξεκίνημα της ομάδας του στους ομίλους ήταν τόσο κακό. Κάπως χρυσώνεται το χάπι από το γεγονός πως το στραπάτσο της Γαλατάσαραϊ (1-6 από τη Ρεάλ) που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, ήταν μεγαλύτερο. Όμως και πάλι, στο μυαλό του Μαρινάκη καταγράφηκε πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα των ερυθρόλευκων στη φάση των ομίλων (ισοφάριση το 1-4 του 2004 από το Λιόν).
Η χθεσινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα, επανέφεραν τις αρνητικές σκέψεις για τον Μίτσελ και επιβεβαιώθηκε αυτό που λεγόταν τόσο καιρό. Πως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα θα πηγαίνει τρένο, αλλά στην Ευρώπη θα έχει πρόβλημα. Με το καλημέρα ήρθε η επιβεβαίωση, με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/