Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός λόγω δηλώσεων;

Published

on

Εκτός αποστολής ο Σωτήρης Νίνης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Rotation είπαν οι περισσότεροι, κούραση είπαν κάποιοι άλλοι, αλλά η αλήθεια μάλλον βρίσκεται αλλού. Ο νεαρός διεθνής του Δικέφαλου, μετά το παιχνίδι του κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε δηλώσεις υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία λέγοντας πόσο σημαντικός είναι ο Ουρουγουανός στην ομάδα. Αυτές οι δηλώσεις φαίνεται να είναι ο λόγος, που ο Χουμπ Στεφενς επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο Ολλανδός δε θέλει από κανέναν να παρεμβαίνει στο έργο του και φυσικά δε δέχεται υποδείξεις από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από κάποιον ποδοσφαιριστή.
Με την κίνηση αυτή, θα κοπεί κάθε διάθεση από οποιονδήποτε άλλο να αναφερθεί στις κινήσεις του Στέφενς και να ασκήσει κριτική. Ο Ολλανδός δείχνει ποιος είναι το αφεντικό για άλλη μία φορά. Άλλωστε στον ίδιο πιστώνεται και το συγχωροχάρτι στον Κάτσε. Τον χρειάζεται στην ομάδα και δεν πρόκειται να φύγει. Τουλάχιστον όχι τζάμπα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/