Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εκτός Ολυμπιακών ο Καβέντις

Published

on

Ο ταχύτερος ποδηλάτης δρόμου αυτή τη στιγμή στον κόσμο κινδυνεύει να μείνει εκτός Ολυμπιακών. Ο Μαρκ Καβέντις, κυρίαρχος στη συλλογή βαθμών στους μεγάλους γύρους, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι από τους μεγάλους απόντες των Αγώνων του Ρίο.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο Βρετανός ποδηλάτης χρειάζεται 90 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη τους οποίους πρέπει να συλλέξει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Ρίο. Σύμφωνα όμως με τον τεχνικό διευθυντή της βρετανικής ομάδας, Σέιν Σάτον, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει. «Εμείς κρατάμε την πόρτα ανοιχτή για τον κορυφαίο σπρίντερ δρόμου όλων των εποχών, όμως πιστεύω ότι ο Καβέντις έφτασε στο τέλος του δρόμου. Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του, όμως έχει επιλέξει να ασχοληθεί περισσότερο με τους αγώνες που είναι στο επαγγελματικό του συμβόλαιο και λιγότερο με τους αγώνες πρόκρισης» δήλωσε ο Σάτον.
Η βρετανική σχολή ποδηλασίας είναι ίσως η μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, όμως όλοι οι ποδηλάτες έχουν επιλέξει τα επαγγελματικά συμβόλαια τους, αφήνοντας ελάχιστες επιλογές στον Σάτον για τη στελέχωση της ομάδας. Αν τελικά ο Καβέντις καταφέρει να κατακτήσει την πρόκριση αυτομάτως θα αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα της Βρετανίας, καθώς και όλες οι επιλογές για τους υπόλοιπους που θα τη στελεχώσουν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/