Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνικός χρυσός στον ΠΑΟΚ

Published

on

Πριν από λίγη ώρα, το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ. Είναι η γνωστή εταιρεία που δραστηροποιείται στη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στις Σκουριές, για την οποία έχουν γίνει ουκ ολίγες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις. Μάλιστα, το καλοκαίρι, η ίδια εταιρεία είχε συμφωνήσει και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως ο πιο δυναμικός σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, αυτός των Δυτικών Συνοικιών, έχει εξακαθαρίσει τότε πως αν ισχύσει η συμφωνία θα επιστρέψουν όλα τα διαρκείας και θα απέχουν από το γήπεδο. Μάλιστα είχε τονιστεί το γεγονός πως μεταξύ των συλληφθέντων των διαδηλώσεων στις Σκουριές υπήρχαν και μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Ιερισσού. Τότε η διοίκηση της ΠΑΕ ορθά επέλεξε να χάσει κάποια εκατομμύρια ευρώ για να μην πάει κόντρα στο δημόσιο αίσθημα. Τώρα όμως, ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ Γιώργος Ανδρέου, προφανώς και σκέφτηκε μόνο το οικονομικό κομμάτι αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα φρόντισε να βγάλει και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: “Το ΤΑΠ βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ. Στην αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ έρχεται αρωγός της προσπάθειας μας και θερμά την ευχαριστούμε γι΄ αυτή την αρωγή”.
Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που σε καμία περίπτωση δε θέλουν να γίνουν οι πρώτοι που θα δουν στην φανέλα της ομάδας τους, το όνομα μιας εταιρείας που βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης διαμάχης με την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής και κατ’ επέκταση της Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/