Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ενας θα μείνει έξω

Published

on

Οχτώ αθλητές συμμετέχουν στο καμπ προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο. Ενας από τους άνδρες στο τέλος θα μείνει εκτός αποστολής.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Με εφτά αθλητές αποφάσισε η ΕΓΟ να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, που θα διεξαχθεί στη Ντεϊτόνα Μπιτς των ΗΠΑ από τις 7 ως τις 9 Νοεμβρίου. Την εισήγηση αυτή έκανε η τεχνική επιτροπή τραμπολίνο. Η αποστολή θα αποτελείται από μία τετραμελή ομάδα ανδρών και μία τριμελή ομάδα γυναικών. Από τη Δευτέρα βρίσκονται στη Βουλγαρία για καμπ προετοιμασίας πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι το Σάββατο και ουσιαστικά ένας από τους πέντε άντρες θα μείνει εκτός αποστολής. Η τελική επιλογή των αθλητών θα γίνει έπειτα από τεστ που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Οι αθλητές που είναι υποψήφιοι για να πάνε στο παγκόσμιο και συμμετέχουν στο καμπ είναι οι Απόστολος Κουταβάς (ΓΟ Άθλος Καλαμάτας), Γιάννης Τοπτίδης (ΔΑΣ Δραπετσώνας), Νίκος Σαββίδης (ΓΟ Καβάλας), Κωνσταντίνος Γράψας (ΑΣ Αριάδνη Περιστερίου), Γιάννης Σταμάτουζας (ΑΣ Αριάδνη Περιστερίου), Λίλα Κασάπογλου (Αστέρας Πεύκης), Εύη Αγγελούση (Αστέρας Πεύκης) και Αμαλία Πάσουλα (ΑΣ Αριάδνη Περιστερίου).

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών (11-18 ετών), που θα φιλοξενηθεί επίσης στη Ντεϊτόνα Μπιτς από τις 13 ως τις 16 Νοεμβρίου, θα ταξιδέψουν έξι συνολικά αθλητές με τη διαφορά ότι τα έξοδα καλύπτουν τα σωματεία τους. Πρόκειται για τους Δημήτρη Νώλη (ΑΟ Παλμός Καβάλας), Δημήτρη Μακρή (Αστέρας Πεύκης), Βαγγέλη Μακρή (Αστέρας Πεύκης), Άννα Σταύρου (Αστέρας Πεύκης), Χριστίνα Τάτση (ΔΑΣ Αργυρούπολης), Νικολέτα Αζωίδου (ΑΣ Αριάδνη Περιστερίου).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/