Connect with us

STORY

Εξω ο Μπέιλ, φαβορί ο Ριμπερί

Published

on

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής όλων των εποχών και ο πρωταγωνιστής, δεν ψηφίστηκε μεταξύ των κορυφαίων του 2013.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε σήμερα την τελική τριάδα των υποψηφίων, με τους συνήθεις ύποπτους Μέσι και Ρονάλντο να πλαισιώνουν τον Φρανκ Ριμπερί. Ο Αργεντίνος της Μπαρτσελόνα και ο Προτγάλος της Ρεαλ Μαδρίτης, αποτελούν τα αγαπημένα παιδιά των δημοσιογράφων που συμμετέχουν κάθε χρόνο στην ψηφοφορία. Παρά το γεγονός πως κανείς από τους δυο δεν πέτυχε κάτι το εξαιρετικό φέτος τόσο με το σύλλογο του, όσο και με την εθνική, η θέσς τους μεταξύ των τριών κορυφαίων της χρονιάς παραμένει ακλόνητη. Ο τρίτος υποψήφιος, Φρανκ Ριμπερί, φαντάζει ο επικρατέστερος νικητής λόγω του τρεμπλ με την Μπάγερν, ωστόσο όμως τον βαραίνουν οι κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.
Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως στην τελική τριάδα δε βρίσκεται το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός, μπορεί μεν να είναι το πιο πολυσυζητήμένο πρόσωπο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου λόγω του ύψους της μεταγραφής του στη Ρεάλ, ωστόσο όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σπουδαίο με την Τότεναμ και φυσικά δεν κατάφερε κάτι με την αδύναμη εθνική της Ουαλίας. Στην τελική δεκάδα, ο Μπέιλ κατέλαβε τελικά την όγδοη θέση.
Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης για το 2013, θα ανακοινωθεί στις 29 Αυγούστου. Πέρσι τον τίτλο είχε κατακτήσει ο Ινιέστα της Μπαρτσελόνα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/