Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επίθεση Λόχτι σε Φελπς

Published

on

Η κόντρα Λόχτι-Φελπς μεταφέρεται και εκτός πισίνας, με τον πρώτο να ασκεί έντονη κριτική για τη συμπεριφορά του Φελπς που τον οδήγησε στη σύλληψη.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψης του Φελπς, ο Λόχτι δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του συναθλητή του. «Έπρεπε να έχει οδηγό μαζί του για να τον πάει στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης. Η απόφαση του να οδηγήσει υπό την επήρεια του αλκοόλ ήταν βλακώδης». Ο Λόχτι ρωτήθηκε και για την παρουσία του Φελπς στην ομάδα των ΗΠΑ και αν αυτή θα επηρεαστεί από το περιστατικό. «Προσωπικά δε με απασχολεί. Απλά ο ίδιος παίρνει ανόητες αποφάσεις» τόνισε ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης που εμμέσως πλην σαφώς, εκτός από ανόητο χαρακτήρισε και τσιγγούνη τον Φελπς. «Έχει τόσα χρήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσλαμβάνει έναν οδηγό για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι κακό. Εγώ αυτό κάνω κάθε φορά που θέλω να βγω έξω να διασκεδάσω. Με τις πράξεις του, δυσφημεί το άθλημα της κολύμβησης. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει πιο… σοφός. Ευτυχής που δεν προκάλεσε κακό σε κάποιον ή τον εαυτό του οδηγώντας μεθυσμένος».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/