Connect with us

TOP

Επική ανατροπή και πρόκριση για τον Τσιτσιπά!

Published

on

Έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας που εγκαταλείπει στο τέλος της χρονιάς την κατηγορία των τζούνιορ αλλά ήδη έχει ανέβει στην θέση Νο241 στους άνδρες, έχει φαίνεται βαλθεί να βρεθεί μέσα στο Top200 με το τέλος του ονειρικού για τον ίδιο 2016.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Πριν από λίγο πέτυχε άλλη μια μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά μάλιστα με ανατροπή, στο όπεν που διεξάγεται στην Καζαμπλάνκα. Αν και έχασε το πρώτο σετ από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε σχετικά εύκολα με 6-2, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Τσιτσιπάς νίκησε το Νο171 στον κόσμο σύμφωνα με την κατάταξη της ATP κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ με 7-5, 7-5 έπειτα από αγώνα που είχε διάρκεια πάνω από δύο ώρες. Προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά και εκεί θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Πολωνό Καμίλ Μαγετσζακ, που θεωρητικά είναι πιο εύκολος αντίπαλος.
Βρίσκεται στο Νο302 του κόσμου και μόλις πριν μια εβδομάδα τον είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του τσάλεντζερ στο Μαρόκο με 2-0 σετ (7-6, 6-4). Μια νέα νίκη αναμένεται να εκτοξεύσει και άλλο τον Έλληνα τενίστα στην κατάταξη της ATP.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/