Connect with us

TOP

Επιστροφή του Λόχτι με δύο μετάλλια

Published

on

Τους πρώτους του αγώνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μετά, πραγματοποιήσε ο Ράιαν Λόχτι που κολύμπησε στο πρωτάθλημα των βετεράνων.

Ο Αμερικανός ο οποίος τελεί υπό τιμωρεία από την αμερικάνικη ομοσπονδία για το επεισόδιο στο βενζινάδικο του Ρίο (βανδαλισμός και ψευδορκία), συμμετέχει κατόπιν ειδικής άδειας στους αγώνες που γίνονται στο Ρίβερσαϊντ, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 30-34 ετών. Οι αγώνες γίνονται σε 25αρα πισίνα (γιάρδες).
Στο πρώτο του αγώνισμα, τις 100γ. πρόσθιο ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Μάικ Αλεξαντρόφ που ολοκλήρωσε σε 53.55, αφήνοντας τον δεύτερο με 53.92.
Ο Λόχτι πήρε το αίμα του πίσω, στις 200 γιάρδες μεικτής όπου είναι ασυναγώνιστος. Ολοκλήρωσε σε 1:44.21 με τον Αλεξαντρόφ να κάνει 1:50.62. Ο 32χρονος θα πέσει αύριο τα ξημερώματα στις 100γ. μεικτή και στις 50γ. ύπτιο, ενώ στις 100γ. πεταλούδα και την κατηγορία 25-29 θα συμμετάσχει και ο Νέιθαν Έντριαν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/