Connect with us

STORY

Ευρωπαϊκός εμφύλιος Νο5

Published

on

Ακόμα ένας ελληνικός εμφύλιος σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα διεξαχθεί αύριο (18:20) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, με τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ να υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα για το τσάλεντζ καπ.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν μία εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να επικρατούν 27-26 σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνιδι. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η τέταρτη σε επιπεδο ελληνικών «εμφυλιών» και για τον Δούκα θα είναι η δεύτερη μετά το 2014 όταν σε διπλή αναμέτρηση αποκλείστηκε στο γκολ από τον ΓΑΣ Κιλκίς.
Ο Αλέξης Αλβανός που ετοιμάζεται να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα με 5η διαφορετική ομάδα μετά τον Πανελλήνιο, την Γκούμερσμπαχ, την Ραιν Νέκαρ Λόβεν και την ΑΕΚ, σχολίασε: «Είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το επόμενη βήμα στην Ευρώπη. Έχουμε απουσίες, λόγω τραυματισμών, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον αντίπαλο. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και τα δύο παιχνίδια. Για την ομάδα μας είναι δέλεαρ η Ευρώπη, θέλουμε να προχωρήσουμε. Σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες στο Τσάλεντζ Καπ να διακριθεί μία ελληνική ομάδα».
Για τους γηπεδούχους θα λείψουν Κωστακίδης, Γκέρτσος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κανδύλας. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι γνωστοί απόντες Τζηράς, Τόμπρος, Ζιβούλοβιτς, στους οποίους θα προστεθούν όπως όλα δείχνουν οι Ζαμπούνης, Μυλωνάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/