Connect with us

MONEY

Ζημιά 1,3 εκατ.€ για ΠΑΟΚ

Published

on

Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ για επιπλέον τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ, αύξησε και άλλο την οικονομική ζημιά για την ΠΑΕ. Για 40 υπεράριθμους φιλάθλους στο παιχνίδι με τη Σάλκε, ο Δικέφαλος χάνει σημαντικό αριθμό εσόδων.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Λόγω της παρουσίας ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, η ζημιά που θα έχει υποστεί ο ΠΑΟΚ από τα τέσσερα παιχνίδια δίχως τις εισπράξεις των εισιτηρίων, ίσως να μη γίνεται και τόσο αντιληπτή. Άλλες εποχές, οι διοικούντες θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ. Όμως και τώρα, αν και δε φαίνεται να υπάρχουν δάκρυα, η ζημιά είναι σημαντική.
Κατ’ αρχήν ο ΠΑΟΚ έβαλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε 150.000 ευρώ όταν του απαγγέλθηκε η πρώτη ποινή πέρσι τον Οκτώβριο. Επίσης, από τους τέσσερις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών η απώλεια από τις εισπράξεις των εισιτηρίων αναμένεται να ξεπεράσει τα 900.000 ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και όλα τα περιφερειακά έσοδα που θα είχε η ΠΑΕ κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων αγώνων, είτε από την μπουτίκ είτε από τα κυλικεία του γηπέδου, είτε ακόμα και από τους χορηγούς.
Υπολογίζοντας χονδρικά τη χασούρα, το ποσό μαζί με το πρόστιμο της ΟΥΕΦΑ ξεπερνά το 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και είναι μεγάλη η οικονομική ζημιά και δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, αυτά είναι χρήματα που δεν αναπληρώνονται με κάποιο άλλο τρόπο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/