Connect with us

EDITORIAL

Η απόφαση για τον Κάτσε

Published

on

Οι μέρες πέρασαν, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στη Βέροια και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και το θέμα του Κάτσε, ακόμα δεν έχει επιλυθεί. Καλή η τακτική της ψύχραιμης αντιμετώπισης, όμως αν παραγίνει… ψύχραιμη δε θα βγει σε καλό. Το θέμα θα πρέπει να κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σύντομα.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Παρακολουθώντας το χθεσινό παιχνίδι στη Βέροια αλλά και το ρεπορτάζ που ακολούθησε, βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Κάτσε (αγωνιστικά) δεν περισσεύει από την ομάδα του Δικέφαλου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και οι λόγοι είναι προφανείς:

  • Ελλείψη άλλου στόπερ, ο Κατσουράνης δε μετακινείται από το κέντρο της άμυνας. Αυτό στειρεί από τον Στέφενς τον ποιοτικότερο αμυντικό μέσο που διαθέτει η ομάδα.
  • Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς, καθώς θεωρεί τον Ουρουγουανό πολύ αργό.
  • Είναι τέταρτη αγωνιστική και ήδη ο Λαζάρ έχει λείψει από αγώνες λόγω τραυματισμού.
  • Το ίδιο και ο Λόρενς τον οποίο πειραματικά δοκίμασε ο Ολλανδός τεχνικός στη θέση του αμυντικού χαφ στο παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία.
  • Ο Τζόλης χρειάζεται ένα γρήγορο παίκτη δίπλα του για να μπορέσει να κρατήσει το κέντρο.
  • Ο Νίνης σαφώς και δεν μπορεί να αγωνιστεί αμυντικό χαφ. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που έφυγε από την Πάρμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάτσε δηλώνει μεν μετανιωμένος για ότι έχει γίνει, αλλά δε δείχνει διατεθιμένος να μείνει στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή μάλιστα που τον ανέλαβε υπό την προστασία του, ο Λόρικ Τσάνα, ήδη κυκλοφόρησαν και τα πρώτα σενάρια για ενδιαφέρον της Λάτσιο. Και γιατί να μην κυκλοφορήσουν, όταν στην ομάδα του αρχηγού της εθνικής Αλβανίας τεχνικός διευθυντής είναι ο επίσης Αλβανός, Ίγκλι Τάρε; Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως η οικογένεια Κάτσε βρέθηκε στη Ρώμη φιλοξενούμενη του Τσάνα. Ο νεαρός γνωρίζει πως ακόμα και αν ο Στέφενς τον έχει στις βασικές του επιλογές, το κλίμα στα αποδυτήρια δε θα τον σηκώνει.

Φυσικά υπάρχει και το θέμα του κόσμου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι μοιρασμένοι σε δύο… απόψεις. Αυτή που δηλώνει έντονα και κατηγορηματικά πως ο Κάτσε δεν πρέπει να ξαναφορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου και η άλλη άποψη που είναι πιο μετριοπαθής και αφήνει την καυτή πατάτα στα χέρια της διοίκησης.

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση του ΠΑΕ, πρέπει να διαχειριστεί ένα δίλημμα. Να τιμωρήσει αυστηρά τον Κάτσε αλλά να τον θέσει στη διάθεση του Στέφενς ενόψει της δύσκολης συνέχειας ή να τον θέσει οριστικά εκτός ομάδας προσπαθώντας να τον πουλήσει στη Λάτσιο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφερθεί. Ότι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει άμεσα. Όσο το πράγμα θα σέρνεται μόνο κακό θα κάνει στον ΠΑΟΚ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/