Connect with us

STORY

Η Εθνική μπιτς βόλεϊ στη σάλα του Ρεθύμνου

Published

on

Πέρσι οδήγησαν το Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών στα μπαράζ της ανόδου της Α2 Ανδρών, συνδυάζοντας ιδανικά την σάλα με την άμμο. Φέτος, μετά την άμμο επιστρέφουν και πάλι στη σάλα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος κι ο Νίκος Ζουπάνης αλλάζουν πόλη, αλλά όχι κατηγορία στη σάλα αφού σε μια κίνηση έκπληξη συμφώνησαν με τον Όμιλο Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου (ΟΠΕΡ), συνδυάζοντας και πάλι το βόλεϊ με το μπιτς βόλεϊ.
Η ομάδα του Ρεθύμνου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα δημιουργήσει στην παραλία της πόλης εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ, την οποία θα χρησιμοποιεί το Εθνικό μας δίδυμο για την προετοιμασία του, ενώ όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους στην άμμο, τότε θα βοηθούν και την ομάδα του ΟΠΕΡ στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Μάλιστα η δημιουργία εγκατάστασης μπιτς βόλεϊ στο Ρέθυμνο, αναμένεται να προσελκύσει και αρκετές ομάδες από το εξωτερικό καθώς οι πολύ καλές κλιματικές συνθήκες της Κρήτης (αλλά και οι υπόλοιπες υποδομές που έχει η πόλη) είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τις ομάδες της άμμου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/