Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Η Εθνική το προϊόν μας»

Published

on

Ο Χάρης Μάλλιος μίλησε για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας χάντμπολ με την Κύπρο και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Η Εθνική συγκεντρώνεται την Παρασκευή στην Πάτρα και ξεκινά την προετοιμασία για τους αγώνες με την Κύπρο (30 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου) και όπως τόνισε ο πλέι μέικερ της γερμανικής Στραλσούντερ, «είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις με την Κύπρο και να σημειώσουμε δύο νίκες. Επιχειρείται μία ανανέωση σε εξέλιξη στην Εθνική Ανδρών εδώ και μερικούς μήνες που όπως έχουν έρθει τα πράγματα επιβάλλεται να γίνει. Υπάρχει ένας κορμός παικτών που έχουν εμπειρία και κάποιες παραστάσεις, αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά».

Για τη σημασία που πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για όλο το ελληνικό χάντμπολ, ο Μάλλιος τόνισε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ότι «η Εθνική δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η βιτρίνα και ο καθρέπτης του ελληνικού χάντμπολ. Καλούμαστε να προστατέψου με το προϊόν μας και να συνεχίζουμε να το εξάγουμε στο εξωτερικό, παραμένοντας στο προσκήνιο. Οι δυνατότητες υπάρχουν και είναι δεδομένες. Από εδώ και στο εξής χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη. Πρέπει να έχουμε προοπτική για το μέλλον σε βάθος 6ετίας».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/