Connect with us

OLYMPICS

Η ΕΘΝΟΑ στο γκίνες

Published

on

Παγκόσμια αναγνώριση για το έργο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, καθώς στο Λονδίνο έγινε η απονομή στην ΕΘΝ.Ο.Α. του GUINNESS WORLD RECORD.

Η επιτροπή του Guinness World Records ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τον ενδελεχή έλεγχο σχετικά με τη δράση της Ακαδημίας την «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας-2014» και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο! Ο έλεγχος της δράσης είχε διάρκεια περίπου 4,5 μήνες.
Η δράση αφορούσε την δημιουργία του μεγαλύτερου περιστεριού ειρήνης στον κόσμο από παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια τα οποία έφτιαξαν οι 45.000 μαθητές που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία, οι 36 Ολυμπιονίκες που έλαβαν μέρος, οι 2 Παραολυμπιονίκες, τα δυο μέλη της ΔΟΕ που τίμησαν την ΕΘΝ.Ο.Α. με την παρουσία τους, οι δεκάδες καλλιτέχνες που είχαν ενεργό συμμετοχή, οι δεκάδες φορείς και οργανισμοί που παραβρέθηκαν, οι δεκάδες επίσημοι προσκεκλημένοι, τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα που ήταν αφιερωμένο το περιστέρι, αρκετά μέλη της ΕΟΕ και της ΕΘΝ.Ο.Α., οι χορηγοί που πίστεψαν και στήριξαν το όραμα της ΕΘΝ.Ο.Α. και φυσικά οι εκατοντάδες εθελοντές του τμήματος της ΕΘΝ.Ο.Α.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής παιδείας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, κατάφεραν να εμπνέουν σήμερα δεκάδες φορείς και οργανισμούς της χώρας. Αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της Ακαδημίας!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/