Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η επιβεβαίωση και της αποχώρησης

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Με χαρά είδα τα πρωτοσέλιδα που ανέφεραν την πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν από το “Απόστολος Νικολαΐδης” εάν το βράδυ του Σαββάτου ξεφύγουν τα πράγματα. Φυσικά η χαρά μου δεν έχει να κάνει με την προοπτική να διακοπεί το ντέρμπι. Απλά θέλω να ευλογήσω τα γένια μας. Τα γραπτά μένουν και μπορείτε να δείτε εδώ ότι από τις 28 Οκτωβρίου αναδείξαμε το “όχι” του Ολυμπιακού στο… box και στο… ζίου ζίτσου. Αν συνέλθει ο Θανάσης από το κρύωμα θα βάλει και τη σχετική παραπομπή αφού στις διαδικασίες του διαδικτύου έχω μείνει πίσω. Αλλά θα τις μάθω κι αυτές. Εδώ μαθαίνω όσα συζητούν πίσω από κλειστές πόρτες. Έτσι, έμαθα, λοιπόν, τι προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είναι η προσέγγιση στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Πώς θα πάει η αποστολή στο γήπεδο μέσα από τα στενά, τα οποία προσφέρονται για ξαφνικές επιθέσεις. Έχουν απευθυνθεί τέσσερις φορές στην ΕΛ. ΑΣ. και ζητούν διαρκώς εναλλακτικά σχέδια για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν. Αν και μπορεί να στηθεί διπλή επιχείρηση. Μία με το άδειο πούλμαν του Ολυμπιακού και μία με ένα άσχετο που θα μεταφέρει την αποστολή! Παίζει και αυτό το σενάριο για αποπροσανατολισμό.

Η παραξενιά και η καλημέρα
Επειδή γράφονται διάφορα για την επιμονή του Νίκου Αναστόπουλου να πάρει δικό του γυμναστή σε όποια ομάδα αναλάβει το τιμόνι της, η εξήγηση είναι απλή. Ο Νικόλας εμπιστεύεται απόλυτα τον συνεργάτη του. Όπως και τον Σκέντζο. Αλλά όπως λέει, σε μία συνεργασία παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα οι παραξενιές κάθε ανθρώπου όταν ξυπνάει. “Μπορεί εγώ να έχω νεύρα. Εκείνη την ώρα δεν θέλω να μου μιλήσει άνθρωπος διότι μπορώ να τον πνίξω. Οι συνεργάτες μου ξέρουν τι να κάνουν και τι να αποφύγουν”, εξηγούσε τις προάλλες ο Αναστόπουλος. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Η χημεία είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία σε κάθε δουλειά. Γιατί έχει η ΑΕΚ δύο γυμναστές, έναν του Δέλλα κι έναν του Μπάγεβιτς; Δεν δικαιούται και ο Αναστόπουλος τον δικό του γυμναστή;..

Χανιά και Μυτιλήνη
Λέγαμε χθες ότι ο Δημήτρης Σιαλμάς σκέφτεται ακόμα τη μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά βάζει ως προτεραιότητά του την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Αλίευσα, όμως, στο γαλάζιο του Αιγαίου ότι δύο ομάδες έχουν στη λίστα τους τον έμπειρο επιθετικό. Η μία προέρχεται από την Κρήτη. Συγκεκριμένα από τα Χανιά. Εκεί που θεωρούν ότι ο Σιαλμάς μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει το κενό του Ναζλίδη. Και η άλλη λίστα έχει φτιαχτεί στη Λέσβο. Κι εκεί για το κενό που άφησε ένας τραυματίας, ο Αγρίτης. Βρε, μπας και μπει ο Σιαλμάς και στη λίστα του Άρη μετά από το πρόβλημα τραυματισμού του Αγκάνθο; Βρε, μπας;..

Άλλο Στοχ, άλλο Λεονάρντο
Τι γνώμη έχουν στον ΠΑΟΚ για τον Λεονάρντο; Εξακολουθεί να τον εκτιμάει ο Ζήσης Βρύζας; Ξέρουν, πάντως, στην Τούμπα ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι… Στοχ. Αλλά μπορεί να γίνει… στόχος! Νεώτερα προσεχώς…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/