Connect with us

EDITORIAL

Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή

Published

on

Επενδυτολογία επικρατεί στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό. Ο ΠΑΟΚ έχει δέσει το γάιδαρό του… ποντιακά, ο Άρης θα εμφανίσει το δικό επενδυτή στις 5 Δεκεμβρίου και ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα, επιστρέφοντας σε μία παλιότερη.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Η λαϊκή ρήση λέει πως “σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει”. Κάπως έτσι φαίνεται να το σκέφτονται στον Άρη και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των κιτρίνων ο συνομιλητής του Δημήτρη Ηλιάδη, είναι κάποιος… Γιάννης. Οι συναντήσεις γίνονται, αλλά το περιεχόμενο και οι συνομιλητές του προέδρου του Άρη, κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πέρα από το όνομα πάντως (και όχι το επίθετο) έχει διαρρεύσει και το ποσό που είναι διατεθειμένος, το οποίο θα ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ.
Επενδυτολογία όμως, δικαιολογημένη, υπάρχει και στον Ηρακλή. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Δύο προτάσεις, οι οποίες θα καταλήξουν να γίνουν μία με την προτροπή μελών της νυν διοίκησης που μεσολαβούν για το γάμο. Οι ενδιαφερόμενοι είναι πρόσωπα υπαρκτά στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα ο επικεφαλής της μίας εκ των δυο κινήσεων προέρχεται από μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια, με μεγάλο επιχειρηματικό κύκλο, ενώ ο ίδιος έχει υπάρξει και πάλι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο λόγος για το Νίκο Χαΐτογλου, γιος του πρώην προέδρου του τμήματος μπάσκετ, Κώστα. Μάλιστα ο τελευταίος θα συνδράμη και στην κίνηση σωτηρίας του ΓΣ Ηρακλή.
Οι δύο αυτές κινήσεις για την ΠΑΕ Ηρακλής, θα βάλουν (αθροιστικά) στην ομάδα 450.000-500.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο και να διορθωθούν οι καλοκαιρινές… μουτζούρες του Γκόγκιτς.
Από την άλλη πλευρά, στην ΠΑΕ υπάρχει και ένα χρέος που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Περίπου οι 300.000 ευρώ είναι περσινές αμαρτίες, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν κυρίως σε δίμηνες καθυστερήσεις μισθών στην ομάδα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι ελπιδοφόρα. Από τη στιγμή που η ομάδα άρχισε να κερδίζει, το κλίμα γίνεται όλο και καλύτερο. Ο Γκιγιέρμο Όγιος φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών του, αλλά και το στοίχημα της επιστροφής του στην Ελλάδα. Δεν υπήρξε η πρώτη επιλογή για τους καυνόλευκους (Τσιώλης και Αναστόπουλος ήταν πιο ψηλά στη λίστα αλλά ήταν αρνητικοί) αλλά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δείχνουν πως ο Αργεντινός ίσως να είναι τελικά ο ιδανικός. Άλλωστε τα πειράματα με τους… κασκαντέρ, μπατουτοκαπνισμένους Έλληνες προπονητές απέτυχαν οικτρά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/