Connect with us

STORY

Η ευχή του Ντουράντ

Published

on

Το 2007 το Σιάτλ πανηγύριζε για την επιλογή των Σόνικς στο Νο2 του ντραφτ. Ο 19χρονος Κέβιν Ντουράντ ήταν… υπερηχητικός. Τον έζησαν μόνο μία χρονιά οι φίλαθλοι των Σόνικς στο Σιάτλ.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follo me @GeoS31178

Την επόμενη χρονιά η ομάδα μετακόμισε στην Οκλαχόμα, άλλαξε και το όνομά της, έγινε Θάντερ, αλλά ο Ντουράντ δεν ξέχασε την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, δεν ξέχασε το Σιάτλ.
Η παρουσία του εκεί χθες στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ παικτών του ΝΒΑ (ομάδα Ντουράντ εναντίον ομάδα Τζαμάλ Κρόφορντ) προσέλκυσε σε ένα μικρό κλειστό γυμναστήριο στο πανεπιστήμιο Σιάτλ Πασίφικ περισσότερους από 3.000 οπαδούς!
Ο Ντουράντ γνώρισε την αποθέωση όταν εμφανίστηκε στο παρκέ, κι ας μη φορούσε την πρασινοκίτρινη φανέλα των Σόνικς με το Νο35, αλλά μια κατακόκκινη με το Νο7. “Μου λείπετε παιδιά! Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Θέλω να επιστρέψω. Ευχαριστώ. Το εκτιμώ”, είπε ο Ντουράντ, που χρειάστηκε 63 σουτ (έβαλε τα 26 από αυτά) για να πετύχει 62 πόντους, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε στην παράταση με σκορ 147-141.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/