Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η κατάρα των πέναλτι

Published

on

Απίστευτη κατάληξη είχε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων για την Εθνική μας ομάδα , η οποία αφού έχασε χθες την πρόκριση στον τελικό από τις ΗΠΑ στα πέναλτι, έχασε σήμερα και το χάλκινο μετάλλιο από την Ουγγαρία, πάλι στα πέναλτι.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι τελειώνοντας την πρώτη περίοδο με το σκορ να είναι 4-0 υπέρ της. Οι Ουγγαρέζες προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Μείωσαν στο ημίχρονο σε 6-4 και ισοφάρισαν για πρώτη φορά σε 6-6 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.
Από εκεί κι έπειτα το ματς πήγαινε γκολ-γκολ, θυμίζοντας πολύ τον χθεσινό ημιτελικό με τις ΗΠΑ και η κανονική του διάρκεια είναι την ίδια κατάληξη με τον 7-7 να στέλνει τις δύο ομάδες στα πέναλτι.
Δυστυχώς όμως και αυτή η διαδικασία είχε το ίδιο φινάλε με το χθεσινό παιχνίδι. Μία απόκρουση της Ουγγαρέζας τερματοφύλακα, ένα δοκάρι και ένα άστοχο πέναλτι έδωσαν τη νίκη και τη θέση στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία με το σκορ να σταματάει στο 11-10.
Τα οκτάλεπτα 4-0, 2-4, 0-2, 1-1
Ελλάδα Ε. Πάτρα, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Β. Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Καλογεράκου, Μ. Πάτρα, Παπαναστασίου, Σώρα, Μιμίδη, Νιαρχάκου 1, Σταματοπούλου
Ουγγαρία Γκαμπόρ, Σιλάγκι, Τοτ 1, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ 2, Φάρκας, Τάμας, Λιμετέρ 1, Κούνα, Χέρτσκα, Βάργκα, Μάτε 1, Κις

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/