Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Η μάχη των δώδεκα

Published

on

Τρίτη αγωνιστική ημέρα η σημερινή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας του Σανταντέρ, με την παρουσία όλων σχεδόν των Ελλήνων αθλητών να δεσπόζει στη μάχη της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Πρεμιέρα για τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα της κατηγορίας 470 (από δύο σε άνδρες και γυναίκες), τα οποία θα διαγωνιστούν στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες της σειράς τους. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των αγώνων θα ανοίξουν τα δίδυμα των Παναγιώτη Μάντη-Παύλου Καγιαλή και Παναγιώτη Καμπουρίδη-Στάθη Παπαδόπουλου, ενώ οι Δήμητρα Παγίδα-Αλίνα Στρατηγίου και οι αδερφές Κατερίνα και Σοφία Καϊτατζίδου θα λάβουν μέρος στο γυναικείο ταμπλό της διοργάνωσης.

Μαζί με τους καινούριους στη διοργάνωση, συνέχεια στην προσπάθειά τους θα δώσουν οι Αντώνης Μπουγιούρης και Βασιλεία Καραχάλιου στην κατηγορία λέιζερ και λέιζερ ράντιαλ αντίστοιχα, καθώς και ο Βύρων Κοκκαλάνης με την Αγγελική Σκαρλάτου στα RS:X της ιστιοσανίδας. Οι δύο πρώτοι θα αγωνιστούν στην 5η και την 6η ιστιοδρομία της κατηγορίας τους, ενώ οι δύο αθλητές του windsurfing θα συμμετάσχουν στις κούρσες υπ’ αριθμόν τέσσερα και πέντε.

Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας (14.09)
14:00 Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής (470 ανδρών, κούρσες 1-2) / Παναγιώτης Καμπουρίδης-Στάθης Παπαδόπουλος (470 ανδρών, κούρσες 1-2)
14:00 Δήμητρα Παγίδα-Αλίνα Στρατηγίου (470 γυναικών, κούρσες 1-2) / Κατερίνα και Σοφία Καϊτατζίδου (470 γυναικών, κούρσες 1-2)
14:00 Αντώνης Μπουγιούρης (λέιζερ ανδρών, κούρσες 5-6)
14:00 Βύρων Κοκκαλάνης (RS:X ανδρών, κούρσες 3-5)
14:10 Αγγελική Σκαρλάτου (RS:X γυναικών, κούρσες 4-5)
14:10 Βασιλεία Καραχάλιου (λέιζερ ράντιαλ γυναικών, κούρσες 5-6)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/