Connect with us

ΠΑΛΗ

Η πάλη άλλαξε σελίδα

Published

on

Οι αλλαγές στην παγκόσμια πάλη επικυρώθηκαν στο συνέδριο της Τασκένδης…

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Με νέα ονομασία, καινούριο λογότυπο και αλλαγή φιλοσοφίας πορεύεται πλέον η παγκόσμια ομοσπονδία της πάλης.

Από σήμερα η ομοσπονδία ονομάζεται United World Wrestling αντί για FILA (Federation Internationale des luttes associees), προκειμένου να δείχνει ότι αντιμετωπίζει την πάλη ως ενιαία και αγκαλιάζει όλες τις μορφές της παραδοσιακής πάλης ανά χώρα και ήπειρο.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά το λογότυπο, με το νέο σήμα που έχει ασιάτικο στιλ, παραπέμπει σε ταπί με δύο παλαιστές στο επίκεντρο και θεατές περιμετρικά τους.

Wrestlings_world_governing_body_also_voted_to_bring_in_a_new_name_and_brand_during_the_Congress_in_Tashkent_United_World_WrestlingFacebook

Από τη στιγμή που επικυρώθηκαν οι αλλαγές, αυτόματα άλλαξε η ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας (www.fila-wrestling.com) και εγκαινιάστηκε με απευθείας μεταδόσεις μέσω Youtube από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τασκένδης.

«Ο κόσμος των Ολυμπιακών αθλημάτων αλλάζει και έπρεπε να αλλάξουμε και εμείς», σχολίασε ο πρόεδρος Νέναντ Λάλοβιτς, που εκλέχτηκε να οδηγήσει την παγκόσμια ομοσπονδία για τα επόμενα έξι χρόνια. «Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να διασφαλίσουμε το μέλλον της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να συνεργαστούμε πιο στενά με τον παγκόσμιο οργανισμό αντί-ντόπινγκ και με άλλους φορείς», συμπλήρωσε ο Σέρβος παράγοντας.

Οι στόχοι της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι να αυξηθεί ο αριθμός των αθλούμενων ανά τον πλανήτη ώστε να ισχυροποιηθεί η θέση της στο Ολυμπιακό κίνημα, να γίνει πιο εμπορική ως προς τις τηλεθεάσεις (γι’ αυτό άλλωστε τροποποιήθηκαν πρόσφατα οι κανονισμοί) και να προσελκύσει χορηγούς σε κεντρικό επίπεδο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/