Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η σειρά των γυναικών

Published

on

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής τη σκυτάλη παίρνουν οι γυναίκες. Αύριο το μεσημέρι αγωνίζονται στην Κίνα, επίσης για μία θέση στην 24άδα.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Στη μάχη της διεκδίκησης μίας θέσης που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν στο επόμενο παγκόσμιο του 2015 με πλήρη σύνθεση, ρίχνονται αύριο (15:00-16:45) τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας γυναικών της ενόργανης γυμναστικής στην κινεζική πόλη Νανίνγκ. Σήμερα έγινε το πρώτο σκέλος του προκριματικού στο ομαδικό γυναικών και αύριο θα γίνει το δεύτερο με την Ελλάδα να κλείνει τη διαδικασία, καθώς βρίσκεται στον τελευταίο όμιλο.
Η κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη 24άδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για την Εθνική γυναικών, που αποτελείται από τις Βάσω Μιλλούση, Ιωάννα Ξουλόγη, Μαγδαλένα Τριχοπούλου, Βάλια Πλυτά, Μαρία Σίμου, Αργυρώ Αφράτη και αναπληρωματική τη Μυρόπη Χριστοφιλάκη. Πρόκειται για μία ανανεωμένη και άπειρη ομάδα, που θα ακολουθήσει συγκεκριμένη τακτική για να πετύχει το στόχο της.
Τα προγράμματά τους έχουν απλοποιηθεί, δεν εμπεριέχουν ρίσκο και αυτό που χρειάζεται είναι σταθερές εκτελέσεις χωρίς πτώσεις. Αν συμβούν αυτά τότε οι πιθανότητες τους να βρεθούν στις πρώτες 24 χώρες του προκριματικού είναι πολλές. Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα ξεκινήσουν από το άλμα για να περάσουν στη συνέχεια από τους ασύμμετρους ζυγούς, τη δοκό ισορροπίας και το έδαφος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/