Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η συγγνώμη του Φελπς

Published

on

Μέσω το twitter φρόντισε να απολογηθεί δημοσίως ο Μάικλ Φελπς για την παρεκτροπή και τη σύλληψη του από την αστυνομία του Μέριλαντ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Αμερικανός πολυ-Ολυμπιονίκης των 18 χρυσών μεταλλίων στην κολύμβηση, τα ξημερώματα της Δευτέρας συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση της διπλής γραμμής και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Λίγες ώρες αργότερα και αφού δημιουργήθηκε ντόρος παγκοσμίως φρόντισε να απολογηθεί δημοσίως.
«Νωρίτερα, το πρωί με συνέλαβαν με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, υπερβολικής ταχύτητας και παραβίασης της διπλής διαχωριστής γραμμής. Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα των πράξεων μου και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Γνωρίζω πως τα λόγια μου ίσως και να μη σημαίνουν τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι πολύ μετανιωμένος που τους απογοήτευσα όλους» αναφέρει στο tweet που ανέρτησε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Φελπς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/