Connect with us

ΑμεΑ

Η ώρα της Κύπρου και του Αρέστη

Published

on

Η παρουσία τη Κύπρου στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ολοκληρώνεται σήμερα με τη συμμετοχή ενός εκ των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει η Μεγαλόνησος. Του Αντώνη Αρέστη.

O κάτοχος δυο αργυρών Παραολυμπιακών μεταλλίων από το 2008 στο Πεκίνο, αγωνίζεται σήμερα σε λίγη ώρα (16:30) στον προκριματικό των 400μ. της κατηγορίας Τ47. Ο Κύπριος πρωταθλητής είχε πολύ δύσκολη προετοιμασία, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω στις προπονήσεις, όμως είναι μεγάλος αθλητής και θα επιδιώξει την πρόκριση στον τελικό. Ο στόχος του Αρέστη είναι να κατέβει τα 50 δευτερόλεπτα (φέτος έχει 50.44 και το ατομικό του είναι 49.43), επίδοση που θα του εξασφαλίσει αρχικά θέση στον τελικό και από κει και πέρα όλα γίνονται, καθώς είναι από τους πιο έμπειρους αθλητές του αγωνίσματος.
Θα αγωνιστεί στην πρώτη προκριματική σειρά και την 3η διαδρομή με τον Αμερικανό Τζάκβις Χαρτ να έχει την καλύτερη φετινή επίδοση με 49.05. Στην ίδια σειρά και ο Αυστριακός Γκούντερ Μάτζινγκερ που έχει ατομικό 48.45 αλλά φέτος δεν έχει καταγράψει επίδοση στα 400μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/