Connect with us

TOP

Η 10μελής αποστολή της Εθνικής για το ευρωπαϊκό

Published

on

Τους έξι άνδρες και τις τέσσερις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας, ανακοίνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Βλάση Μάρα να ξεχωρίζουν στους άνδρες.

Οι έξι άνδρες που θα αγωνιστούν είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Βλάσης Μάρας (μονόζυγο, έδαφος, πλάγιος ίππος), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος, δίζυγο) και Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος).
Οι τέσσερις γυναίκες που επιλέχθηκαν είναι, η Αργυρώ Αφράτη που έχει δηλωθεί και στα τέσσερα όργανα του σύνθετου ατομικού, η Βασιλική Μιλλούση και η Βάλια Πλυτά θα πάρουν μέρος στους ασύμμετρους ζυγούς και στη δοκό ισορροπίας, ενώ η Ιωάννα Ξουλόγη θα αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας και στο έδαφος.
Η δήλωση των ονομάτων των συμμετεχόντων τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη των αγώνων αποτελεί τυπική διαδικασία βάσει των διεθνών κανονισμών, ωστόσο η οριστική σύνθεση των εθνικών ομάδων μπορεί να τροποποιηθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Να σημειωθεί ότι το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν περιλαμβάνει το ομαδικό αγώνισμα, αλλά αντίθετα απευθύνεται σε σπεσιαλίστες των επιμέρους οργάνων και του σύνθετου ατομικού.
Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν συνολικά 295 αθλητές και αθλήτριες (178 άνδρες, 117 γυναίκες) από 37 χώρες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/