Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιβάν ο ικανοποιημένος

Published

on

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε από την Τούμπα ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα του και λίγες είναι οι φορές που αυτό που είδε στο γήπεδο, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Η χθεσινή εμφάνιση του Δικέφαλου, είναι μία από αυτές. Φυσικά σε αυτό μέτρησε και ο διασυρμός της Σάλκε από τη Βολφσμπουργκ με 4-0 που του έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως η ομάδα του, έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.
Η αλήθεια είναι πως χθες ο ΠΑΟΚ δεν ενθουσίασε. Νίκησε όμως 3-0 και δύο από τα νέα αποκτήματα, Στοχ και Λούκας έδειξαν πως θα τα βγάλουν τα λεφτά τους. Το μομέντουμ για το Δικέφαλο μοιάζει ιδανικό και οι παροικούντες στην Τούμπα, επιτέλους θα πάρουν ανάσα καθώς η πίεση από το μεγάλο αφεντικό τον τελευταίο καιρό, ήταν ασφυκτική.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/