Connect with us

ΠΑΛΗ

Κέρδος η οκτάδα

Published

on

Η Αγόρω Παπαβασιλείου κατάφερε ένα πλασάρισμα στις οκτώ πρώτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Με απολογισμό μίας νίκης και δύο ηττών η πρωταθλήτρια των Ευπυρίδων μπήκε στην οκτάδα της κατηγορίας των 63 κιλών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τασκένδης, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία μέχρι τώρα από ελληνικής πλευράς στη διοργάνωση.

Αρχικά πέρασε χωρίς αγώνα στο δεύτερο γύρο και εκεί νίκησε με τεχνική υπεροχή (16-4) την χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέχα Αντέλα Χανζλίκοβα παίρνοντας το εισιτήριο για τους προημιτελικούς. Εκεί ηττήθηκε από την Ουκρανή Γιούλια Τκατς με τεχνική υπεροχή (10-0). Στον πρώτο αγώνα του ρεπεσάζ, που θα της έδινε το εισιτήριο για το μικρό τελικό, ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή (13-0) από τη Ρωσίδα Λαζίνσκαγια σε 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα και βγήκε εκτός συνέχειας.

Από τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, στα 75 κιλά της ελληνορωμαϊκής, ο Πέτρος Μανουηλίδης ηττήθηκε από τον Αμερικανό Μπίσεκ με 5-0 στη φάση των «32», ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχασε από τον Αμάν Τοκτογκόνοφ από το Κιργιστάν με 12-7 στους «64» των 85 κιλών. Το Σάββατο είναι η σειρά του Νίκου Βαρκά να αγωνιστεί στην κατηγορία των 80 κιλών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/