Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καθαρός ο Βασιλακόπουλος

Published

on

Το κάδρο με τα έργα και τις ημέρες όλων όσων συμμετέχουν στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό. Με σαφή πρόθεση να απαντήσουν στην τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με επτά μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ποινή που αναμένεται να μειωθεί κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ, αλλά οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί, έστω και με κίνδυνο να σπάσει. Την ίδια ώρα στην ΕΦΙΠ δηλώνουν ήσυχοι με τη συνείδησή τους. Ο Γιώργος Λενός έφυγε στο εξωτερικό για υποχρεώσεις της πυγμαχίας. Η ζωή όμως, συνεχίζεται και ο πρόεδρος της επιτροπής γνωρίζει ότι τα πιο δύσκολα έρχονται με την επιστροφή όλων στη βάση. Νέα κλήση του Γιαννακόπουλου δεν πρόκειται να υπάρξει παρά τις διαρροές ότι εκκρεμεί η είσοδος του νεαρού παράγοντα στο κλειστό του ΟΑΚΑ κατά την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

«Άλλο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, άλλο η ΕΦΙΠ», λένε στη λεωφόρο Κηφισίας. Άλλος είναι, λοιπόν, ο βασικός πονοκέφαλος. Τον προκαλεί η καταγγελία του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα τη βγάλει καθαρός από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος. Φυσικά και έχει τη δυνατότητα, το δικαίωμα η ΕΦΙΠ να ελέγξει τη δράση του Βασιλακόπουλου και μπορεί να του επιβάλλει ποινή εάν κρίνει ότι ξεπέρασε τα όρια με τις δηλώσεις του ή με τις πράξεις του. Όπως, όμως, ακούγεται στα γραφεία, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ εξέφρασε απλά τη γνώμη του χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να τα θίξει και δίχως να δυσφημήσει το άθλημα που υπηρετεί ή τα Ολυμπιακά ιδεώδη.

Κατά συνέπεια, έστω και με οριακή πλειοψηφία, ο Βασιλακόπουλος θα αποφύγει την τιμωρία, η οποία θα έπληττε το πρεστίζ του και ενδεχομένως να άνοιγε τον δρόμο της οριστικής αντικατάστασής
του στην ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/