Connect with us

OLYMPICS

Κινέζοι «ντύνουν» το Ρίο

Published

on

Η κινεζική εταιρεία αθλητικών ειδών «361» θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ιματισμού στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η εταιρεία θα φτιάξει 106.500 στολές για το προσωπικό, τους εθελοντές, για το προσωπικό των δοκιμαστικών διοργανώσεων και της λαμπαδηδρομίας.
N’ αναφέρουμε ότι η «361», που ιδρύθηκε το 2003, ήταν επίσημος χορηγός στους ασιατικούς αγώνες του 2010 στην πόλη της Κίνας, Γκουανζού και φέτος στην Ίντσεον της Κορέας και στους Ολυμπιακούς αγώνες παίδων-κορασίδων του 2014 στην πόλη Νανίνγκ
Μοντρέ (Ελβετία): Εν τω μεταξύ, στο συμβούλιο της ΔΟΕ στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Μόντε Κάρλο θα επικυρωθεί επίσημα η αναγνώριση του Κοσόβου να είναι μέλος της και η χώρα να μπορεί να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Ν’ αναφέρουμε ότι το 1992 είχε ιδρυθεί Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου (KOC), ενώ είναι η πρώτη χώρα που αναγνωρίζει η ΔΟΕ από το 2007, όταν είχαν γίνει δεκτές το Μαυροβούνιο και το Τουβαλού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/