Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Κλήρωση και βραβεύσεις

Published

on

Στο περιθώριο της κλήρωσης σε Α1 ανδρών και γυναικών, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα βραβεύσει τους πρώτους σκόρερ. Από φέτος θεσπίζονται και άλλα βραβεία.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Μία διαφορετική μορφή θέλει να δώσει η ΚΟΕ στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της, εμπλουτίζοντάς την με βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν. Νέες κατηγορίες θεσπίζονται από τη φετινή χρονιά, ενώ στην κλήρωση που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου για την Α1 ανδρών και την Α1 γυναικών, θα βραβευτούν μόνο οι πρώτοι σκόρερ. Στους άνδρες πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού με 101 γκολ στο σύνολο των αγώνων, κανονική διάρκεια και πλέι οφ, ενώ στις γυναίκες ήταν η Μπάρμπαρα Μπούικα επίσης του Ολυμπιακού με 81 γκολ. Στο τέλος της φετινής σεζόν θα βραβευτούν περισσότερα πρόσωπα, καθώς θεσπίζονται νέες κατηγορίες. Αυτές είναι ο MVP της Α1 ανδρών και Α1 γυναικών, οι καλύτεροι τερματοφύλακες και οι καλύτεροι προπονητές.
Τους MVP και τους καλύτερους τερματοφύλακες θα επιλέγουν με ψηφοφορία οι διαπιστευμένοι από την ΚΟΕ αθλητικοί συντάκτες με το τέλος των πρωταθλημάτων, ενώ οι κορυφαίοι προπονητές θα επιλεγούν εκ των έσω, με ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι προπονητές των ομάδων της Α1 ανδρών και της Α1 γυναικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/