Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κορίτσια για φίλημα

Published

on

Τελικά η άμμος στην Ξιαμέν της Κίνας προφανώς κι έχει κάτι που ταιριάζει στις ελληνικές ομάδες μπιτς βόλει.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μετά την εντυπωσιακή πορεία των Κοτσιλιάνου-Ζουπάνη (5οι όπως και πέρσι) η σκυτάλη των επιτυχιών πέρασε στις Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη οι οποίες στην κορυφαία στιγμή απο την επανένωση τους την περασμένη άνοιξη προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του τουρνουά ΟΡΕΝ της Κινεζικής πόλης.
Μόνο που τα δύο κορίτσια για να πάρουν το εισιτήριο για την 4άδα χρειάστηκε να επιζήσουν από δύο διαδοχικά θρίλερ στα οποία φάνηκε όμως το γιατί αυτά τα κορίτσια έχουν φτάσει τόσο ψηλά.
Στον αγώνα για τους «16» οι Φορέρ/Βεργκέ-Ντεπρέ απο την Ελβετία ξεκίνησαν εντυπωσιακά καθώς πήραν το πρώτο σετ με 21-13 αλλά Μαρία και Βίκυ επικράτησαν με 2-1 (13-21, 23-21, 15-12).

Η συνέχεια όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακή καθώς στον προημιτελικό το σενάριο ήταν παρόμοιο έχοντας όμως χιτσκοκικές πινελιές. Οι Τσέχες Μπονέροβα/Χερμάνοβα πήραν το πρώτο σετ στην… παράταση (23-21), η Εθνική απάντησε με τον ίδιο τρόπο και στο τάι μπρέικ η μπίλια έκατσε στο γαλανόλευκο καθώς επικρατήσαμε με 20-18. Τέτοιο χάπι εντ είχαν καιρό να ζήσουν τα δύο κορίτσια αλλα ποιός ξέρει με τη φόρα που έχουν πάρει ίσως τα ξημερώματα της Κυριακής να έχουμε και συνέχεια καθώς στις 06:00 διεξάγεται ο ημιτελικός με τις Βραζιλιάνες Τζουλιάνα/Αντονέλι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/